Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

Front air vents are not working. Defrost only works.

Discussion in 'A/C & Heater systems - HVAC' started by Tberry, November 4, 2009.


  • Searches ExplorerForum.com
    1. Tberry

      Tberry New Member

      Joined:
      November 4, 2009
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      City, State:
      Horn Lake, MS
      Year, Model & Trim Level:
      2000 XLT
      So I crank up my 2000 Expo this morning and turn the defrost on to allow my front windshield to defrost. I tried to change the air flow by selecting any of the other air flows....nothing happen the air continued to only blow out of the defrost and the rear vents......I've heard it could be vacuum hoses, I don't believe its my blower motor since the heat still blows through the defrost and rear vents.....I had to go to work so first I will try the fuses but I doubt it will be that easy

      Please give your personal experience or trials with this issue.


      Thanks EXPLORERFORUM!
       
    2. Support EF

      Join the Elite Explorers for $20

      Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself, and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments directly to your posts and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


      to hide adverts.
    3. BrooklynBay

      BrooklynBay Moderator & long time member. Staff Member Moderator Elite Explorer

      Joined:
      November 11, 2005
      Messages:
      51,749
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      78
      City, State:
      Brooklyn, NY
      Year, Model & Trim Level:
      88 89 93 95 96 Aerostars

    Share This Page







    We Support Our Troops!