Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

2013 Radio will turn on but no sound, sound works for CD and other media

Discussion in 'Tips and Technical Info posted by Technician's' started by Rhonda Williams, January 8, 2019.

  • Searches ExplorerForum.com
    1. Rhonda Williams

      Rhonda Williams New Member

      Joined:
      January 8, 2019
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      City, State:
      Rockmart, Georgia
      Year, Model & Trim Level:
      2013 Ford Explorer 4D XLT
      I have a 2013 Ford Explorer, my husband installed a remote start but it wouldn't work with our key fobs. Got a new key fob and can't get it to program.

      Now, my radio will turn on but there is NO sound. I have sound while playing a CD, using Bluetooth, using my phone and anything else that makes sound, just not the radio.

      We've tried unplugging the battery for five minutes. I've tried a master reset and turning the car off and on several times.

      Any advice would be greatly appreciated!!

      Thanks,
      Rhonda
       
    2. Support EF

      Join the Elite Explorers for $20

      Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


      to hide adverts.

    Share This Page







    We Support Our Troops!