Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

A/C won't engage

Discussion in 'General Explorations!!' started by 93exploder, October 8, 2002.

  • Searches ExplorerForum.com
    1. 93exploder

      93exploder Active Member

      Joined:
      July 10, 2000
      Messages:
      553
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      City, State:
      Lubbock, TX - Texas Tech
      Year, Model & Trim Level:
      93 XLT 2wd
      I just replaced my entire A/C system about two months ago and all of the sudden the clutch will not engage. The fuse is still good. Any ideas ?
       
    2. Support EF

      Join the Elite Explorers for $20

      Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


      to hide adverts.
    3. zekex2

      zekex2 Active Member

      Joined:
      September 22, 2002
      Messages:
      158
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      City, State:
      CA
      Year, Model & Trim Level:
      98 XLT 5.0 L AWD
      Check your freon level. I just did this w/ my 86 F-350 diesel. This last summer it wouldn't come on at the beginning of the Heat (May). So I put a guage ( Auto Zone) on it and got Nothing . Converted to the new freon and recharged it. Now it works better than last year. I havn't had any problems yet and havn't even looked for a leak. That will be next summer.

      good luck
       

    Share This Page







    We Support Our Troops!