1. Tip...
    If you hold most smartphones sideways
    you can bring up a more full featured version of the forum.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

Amp works 1/2 the time..

Discussion in 'Explorer Audio & Navigation' started by MaxeLL97, December 12, 2004.

  • Searches ExplorerForum.com
    1. MaxeLL97

      MaxeLL97 New Member

      Joined:
      February 29, 2004
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      City, State:
      FortLee, NJ
      Year, Model & Trim Level:
      2000 XL
      My mono amp that powers my Subs only works when 1) i start my car it works for about 30 seconds then it shuts down and 2) when i put the volume of my radio high. Otherwise if the volume is not that high, my subs do not work. The amp is still on though and it just started happening a few weeks ago. Any suggestions?

      Thanks,
      Eddie
       
    2. Support EF

      Join the Elite Explorers for $20

      Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself, and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


      to hide adverts.
    3. davesexplorer

      davesexplorer Well-Known Member

      Joined:
      March 13, 2001
      Messages:
      2,768
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      City, State:
      Central PA
      Year, Model & Trim Level:
      2001 F350 7.3
      do you have the subs wired properly and everything? Probably need a bit more info, and you'll probably have to double check all your wiring.
       
    4. superedge88

      superedge88 Active Member

      Joined:
      October 7, 2004
      Messages:
      100
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      City, State:
      Minnesota
      Year, Model & Trim Level:
      99 Mountaineer 5.0L
      What brand amp is it? What is the remote wire hooked up to? Are you using high level inputs on the amp or RCA's off the deck? More info, drown us with info then we can help.
       

    Share This Page







    We Support Our Troops!