Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

Auto Hub Problem

Discussion in 'Stock 1991 - 1994 Explorers' started by 1993Saturn, July 24, 2011.

  • Searches ExplorerForum.com
    1. 1993Saturn

      1993Saturn Member

      Joined:
      November 21, 2008
      Messages:
      97
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      City, State:
      Redmond, OR
      Year, Model & Trim Level:
      '94 XLT
      My '94 auto hubs don't seem to be working. They will and then they won't. Either one of them would go into permanent lock or they wouldn't engage at all, even though you could hear the cam doing it's job. They are clean with just ATF in them and one rattled. It was the outer gear cluster that is held in by the huge springs under the nylon washer. The gear moves up and down freely inside a nylon cage. Depending where it stops in there, causes the problems I am having.
      So, what is wrong here?
       
    2. Support EF

      Join the Elite Explorers for $20

      Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


      to hide adverts.

    Share This Page







    We Support Our Troops!