1. Tip...
    If you hold most smartphones sideways
    you can bring up a more full featured version of the forum.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

Autolamps Don't Work

Discussion in 'Performance Lighting' started by Timz917, July 29, 2011.

^^Searches ExplorerForum.com^^





Tags:
  1. Timz917

    Timz917 New Member

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    Avon,MA
    Year, Model & Trim Level:
    2002 Explorer XLT
    When I switch to auto setting, all that lights up is my headlights. No directionals, and no taillights. What could be my problem?
     
  2. Support EF

    Join the Elite Explorers for $20

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


  3. Nasty350LT1

    Nasty350LT1 Active Member

    Joined:
    December 21, 2004
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    Just around the corner
    Year, Model & Trim Level:
    1999 Eddie Bauer 5.0 AWD
    Sounds like a blown fuse.
     
  4. Timz917

    Timz917 New Member

    Joined:
    November 19, 2008
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    Avon,MA
    Year, Model & Trim Level:
    2002 Explorer XLT
    Do you know what fuse # I should look at?
     

Share This Page







We Support Our Troops!