Dismiss Notice



Register Today It's free! This box and some ads will disappear once registered!

Headlight problems.

Discussion in 'Stock 1995 - 2001 Explorers' started by Dave422, April 18, 2011.

^^Searches ExplorerForum.com^^





  1. Dave422

    Dave422 New Member

    Joined:
    April 18, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    OK
    Year, Model & Trim Level:
    95 EB
    I am having problems with my headlights. The dims don't work. I replaced the multi function switch and they worked when I tested them. The next time I turned them on they didn't work. Could there be another problem?
     
  2. Support EF

    Elite Explorer 2 for 1 Sale! $20 for 2 years!

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.



  3. mritz

    mritz New Member

    Joined:
    September 26, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    Canton,Ohio
    Year, Model & Trim Level:
    96 EB 5.0 V8 2x4
    If you have auto lights check the LOM for bad connections mine was inside center consol next to message center had to remove it and repaire connections on the circuit board
     
  4. Dave422

    Dave422 New Member

    Joined:
    April 18, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    OK
    Year, Model & Trim Level:
    95 EB
    Sweet. Thank you. I will check that out when I get home today.
     
  5. Dave422

    Dave422 New Member

    Joined:
    April 18, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    OK
    Year, Model & Trim Level:
    95 EB
    Hey mritz. Thanks for the help. I removed the LOM, and sure enough, two broken solder terminals. I took it to the local Radio Shack, and they fixed it right up. After replacing the pig-tail on left fog light, too, everything works. Not to upset about the 3500 purchase of this vehicle now!
     

Share This Page







We Support Our Troops!