1. Tip...
    If you hold most smartphones sideways
    you can bring up a more full featured version of the forum.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

Multiple codes

Discussion in 'New Member Introductions' started by Vanessa543210, March 26, 2017.

^^Searches ExplorerForum.com^^





  1. Vanessa543210

    Vanessa543210 New Member

    Joined:
    March 26, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    City, State:
    WEST MILTON
    Year, Model & Trim Level:
    96, 98, 04 Explorers
    Have a 96 Explorer with a 5.0 It has codes P0446, P0133, P0141, P0307, P0174, 588-back bank2, 538-front bank 2, 673-back bank 1 and 374-front bank-1. O2 sensors were replaced last week and everything was running fine. Yesterday, a fuse blew and was fixed this AM it drove fine for about a 45 minute ride then was shut off and turned back on and now it has all of the above codes and a misfire while driving. Any idea what this could be?
     
  2. Support EF

    Join the Elite Explorers for $20

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.



  3. Josh P

    Josh P Shaggin Wagon Elite Explorer

    Joined:
    February 18, 2015
    Messages:
    1,350
    Likes Received:
    145
    Trophy Points:
    83
    City, State:
    Phoenix Az
    Year, Model & Trim Level:
    1991 aerostar
    Welcome to the forum, which fuse blew?
     

Share This Page







We Support Our Troops!