Dismiss Notice



Register Today It's free! This box and some ads will disappear once registered!

My check engine light is not working.

Discussion in 'Stock 1995 - 2001 Explorers' started by bthartso, October 23, 2010.

^^Searches ExplorerForum.com^^





Tags:
  1. bthartso

    bthartso New Member

    Joined:
    October 23, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    placerville ca
    Year, Model & Trim Level:
    95 xlt 4x4
    my 95 explorer's check engine light doesn’t come on when key is turned on and motor not running, checked all fuses and all seem good, replaced bulb with known good one, still not working. Motor runs fine.cleaned grounds under hood and one under dash What should I try next?.please help, I need to get the car smoged and it won't pass with out the light working.thank you.
     
    Last edited: October 23, 2010
  2. Support EF

    Join the Elite Explorers for $20

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.



  3. NHarris

    NHarris Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    3,393
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    City, State:
    Gillette, Wyoming
    Year, Model & Trim Level:
    04 Wrangler, 08 Ranger
    Welcome to the forum! I suggest you head on over to the 95-01 section of this forum!
     
  4. 1998Explodasport

    1998Explodasport Active Member

    Joined:
    July 7, 2009
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    City, State:
    Brockton, Ma
    Year, Model & Trim Level:
    2001 Explorer Sport
    Bad PCM.
     
  5. BrooklynBay

    BrooklynBay Moderator & long time member. Staff Member Moderator Elite Explorer

    Joined:
    November 11, 2005
    Messages:
    53,727
    Likes Received:
    400
    Trophy Points:
    113
    City, State:
    Brooklyn, NY
    Year, Model & Trim Level:
    88 89 93 95 96 Aerostars
  6. bthartso

    bthartso New Member

    Joined:
    October 23, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    placerville ca
    Year, Model & Trim Level:
    95 xlt 4x4
    Thanks for moving my thread to the right section, I put another PCM in still no CEL is it possible to have two PCM's with the same problem? Not sure what to try next. Thanks for the help.
     
  7. BrooklynBay

    BrooklynBay Moderator & long time member. Staff Member Moderator Elite Explorer

    Joined:
    November 11, 2005
    Messages:
    53,727
    Likes Received:
    400
    Trophy Points:
    113
    City, State:
    Brooklyn, NY
    Year, Model & Trim Level:
    88 89 93 95 96 Aerostars

Share This Page







We Support Our Troops!