Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

nerd harness help

Discussion in 'Tow Rig Forum' started by SomerdaleRob, August 12, 2019.

^^Searches ExplorerForum.com^^





  1. SomerdaleRob

    SomerdaleRob New Member

    Joined:
    August 12, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    City, State:
    Somerdale nj
    Year, Model & Trim Level:
    2016 Ford Explorer base
    So i have a 2016 base model explorer V6 4wd... i put a hitch on to tow a small trailer and a mobility scooter... install went fine til i got to the harness.. i got the t-one connector assembly ..part #118540 .. so there was supposed to be a plug to undo and then connect the harness to the 2 connectors... well on my explorer there was nothing plugged into the vehicles connector so i plugged the wiring harness in and taped off the open plug since there was nothing to plug into it.. checked the harness and it only works woth the left turn signal.. dont work with brakes or running lights turned on... i dunno what to do here... please help ..
     
    Last edited: August 12, 2019
  2. Support EF

    Join the Elite Explorers for $20

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.



Share This Page







We Support Our Troops!