Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

not full potential

Discussion in 'Stock 1991 - 1994 Explorers' started by gt fast, July 25, 2011.

  • Searches ExplorerForum.com
    1. gt fast

      gt fast Member

      Joined:
      November 19, 2010
      Messages:
      72
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Year, Model & Trim Level:
      92 xl
      ok its a 91 explorer 2x4. im in colorado from arizona so i got altituide issues. i do have a flowmaster muffler, only one cat. and i made a intake with the flexible tubing and a cone filter. it seems when i hit the gas the motor wines up and is trying to go but not all there. it doent have near the power it did. ive reset the computer, tried several cone filters in varies sizes. no real noticable diff so im wondering what can i do.
       
    2. Support EF

      Join the Elite Explorers for $20

      Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.



    3. Roadrunner777

      Roadrunner777 Well-Known Member

      Joined:
      February 5, 2011
      Messages:
      1,791
      Likes Received:
      102
      Trophy Points:
      83
      City, State:
      Bemidji, MN
      Year, Model & Trim Level:
      94 4x4 Sport 88k
      Did you try the suggestions in the thread you posted last month? Larger MAF and throttle body?
       

    Share This Page







    We Support Our Troops!