Dismiss Notice



Register Today It's free! This box and some ads will disappear once registered!

Problem with installing review camera

Discussion in 'Explorer Audio & Navigation' started by jgrasmehr, March 21, 2014.

^^Searches ExplorerForum.com^^





  1. jgrasmehr

    jgrasmehr New Member

    Joined:
    March 21, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Year, Model & Trim Level:
    1997 ford explorer
    I installed a review camera in my 97 explorer it worked fine for couple days then a problem showed up in the backup light wiring. There must be a short some place either in the shift lever or some where down the line as the hot wire to the rear view light shows a ground when tested with meter. I removed the camera and wiring but the short is still there and draining the battery.

    How do I check the shifting switch in the steering column?
     
    Last edited: March 23, 2014
  2. Support EF

    Elite Explorer 2 for 1 Sale! $20 for 2 years!

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.



Share This Page







We Support Our Troops!