Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

stock radio

Discussion in 'Explorer Audio & Navigation' started by moose21, March 21, 2012.

^^Searches ExplorerForum.com^^





  1. moose21

    moose21 New Member

    Joined:
    June 17, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    Vallejo,CA
    Year, Model & Trim Level:
    '91 XL & 2000 eddie bauer
    I have a 2000 explorer Eddie Bauer with the stock tape/ cd player in it and everything on the radio work except for the screen is blank like its not working is there a fix for that apart from replacing it
     
  2. Support EF

    Join the Elite Explorers for $20

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.



  3. scucci

    scucci Active Member

    Joined:
    November 4, 2005
    Messages:
    696
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Year, Model & Trim Level:
    98 Sport
  4. CDW6212R

    CDW6212R Hauls the mail. Elite Explorer

    Joined:
    June 17, 2004
    Messages:
    19,381
    Media:
    5
    Albums:
    1
    Likes Received:
    1,051
    Trophy Points:
    143
    City, State:
    Knoxville, TN
    Year, Model & Trim Level:
    98 Limited AWD
    Save that stock Pioneer radio(it has an RDS button), those are excellent radios. Have the display board changed, and it shouldn't go out again.
     
  5. moose21

    moose21 New Member

    Joined:
    June 17, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    Vallejo,CA
    Year, Model & Trim Level:
    '91 XL & 2000 eddie bauer
    The only solder joint that I noticed being broken we the two up front that hold the little shield around it would that cause my problem
     

Share This Page







We Support Our Troops!