Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

Transmission Problem - 2000 Explorer

Discussion in 'Stock 1995 - 2001 Explorers' started by kooka, June 26, 2011.

  • Searches ExplorerForum.com
    1. kooka

      kooka New Member

      Joined:
      June 26, 2011
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      City, State:
      Arkansas
      Year, Model & Trim Level:
      2000 Eddie Baurer 4x4
      Hi Everyone. This is my first post so please bear with me. Here goes:

      I have a 2000 Explorer Eddie Bauer 4.0 V6, 4x4. The problem I have is when the car warms up, Reverse will not work on the transmission. This problem began about a year ago. I would like to know if anyone else has experienced this problem and what they did to correct it. The vehicle runs fine and shifts into reverse fine before the engine heats up. Thank you so much for helping.
       
    2. Support EF

      Join the Elite Explorers for $20

      Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


      to hide adverts.

    Share This Page







    We Support Our Troops!