Dismiss Notice



Register Today It's free! This box will disappear once registered!

Wind Tunnel Sound

Discussion in 'Under the Hood' started by Snarkvoid, August 15, 2011.

^^Searches ExplorerForum.com^^
  1. Snarkvoid

    Snarkvoid New Member

    Joined:
    August 15, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    City, State:
    New Mexico
    Year, Model & Trim Level:
    2007 Explorer
    Over the last year or so, my 2007 Explorer has developed an intermittent wind tunnel sound under the hood which is especially loud when I push the accelerator. I have had a local mechanic 'fix' this three times. Each time, he says he replaces mouse eaten wiring, and each time the sound goes away for about a month.

    This weekend, the sound is now more or less constant, and although my radiator fluids are full, the car threatens to overheat every minute or so.

    I am at wits end. I really thought that the mechanic had ruled out everything else to get us to this point.

    Thanks for any suggestions as to what is going on.
     
  2. Support EF

    Join the Elite Explorers for $20

    Explorer Forum has probably saved you that much already, and will continue to save you money as you learn how to diagnose fix problems yourself and learn which modifications work without having to experiment on your own. Elite Explorer members see practically no ads, can add their own profile photo, upload photo attachments in all forums, and Media Gallery, create more private Conversations, and more. Join Today. Your support is greatly appreciated.


  3. rocco123

    rocco123 Active Member

    Joined:
    February 24, 2002
    Messages:
    846
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    28
    City, State:
    Endicott, NY
    Year, Model & Trim Level:
    1994 XLT & 2002 Limited






We Support Our Troops!