Search results | Ford Explorer Forums - Serious Explorations

  • Register Today It's free!

Search results

  1. R

    4x4 problem

    My tcase will not engage into 4x4 on my 02 ranger. When i start the truck both 4x4 and 4lo lights come on and go off. When i hit the switch to 4hi it does nothing, no clicking of the module or light. If i turn it to 4lo, the light goes on there is ac couple clicks, but it never engages. If i try...
  2. R

    4Lo light on, but still 2wd

    Thank you that would be great. Im totally at a loss here.
  3. R

    4Lo light on, but still 2wd

    I blew up my tcase on my 02 ranger last week and finally got another thrown in. Now the shift motor wont shift it out of 2wd. The tcase shifts fine with a pair of pliers and 4wd works fine. When i start the truck my 4x4 and 4x4 low lights come on, but the 4x4 low light stays lit. I can hear the...
  4. R

    Stalling and no start

    I've got a 94 EB thats been running rough. Out of no where it sputters then stalls. Almost like a vacuum leak, but i dont hear any sucking sounds and I checked all the hoses. Nothing seems out of the ordinary. It will turn over and start then idle real rough then die. After about 20 minutes of...
  5. R

    Rough running and stalling sometimes

    I've got a 94 EB that was running great up until yesterday. Out of no where it sputtered then stalled. Almost like a vacuum leak, but i dont hear any sucking sounds and I checked all the hoses. Nothing seems out of the ordinary. It will turn over and start then idle real rough then die. After...
Back
Top