08 Explorer XLT 4x4 No Turn Signals, relay clicking | Ford Explorer - Ford Ranger Forums - Serious Explorations

  • Register Today It's free! This box and some ads will disappear once registered!

  • Holiday Special! - 2 for 1 Elite Explorer sale!

    Right now you can purchase an Elite Explorer membership for $20 and receive a two year membership! If you have an existing Elite membership contact me by PM and I will upgrade your account manually.

    Click Here to start your membership and get rid of the ads!

08 Explorer XLT 4x4 No Turn Signals, relay clicking

Twinkie94

New Member
Joined
February 10, 2019
Messages
1
Reaction score
0
City, State
Birdsboro
Year, Model & Trim Level
08 Explorer XLT 4x4
hello everyone. I’m working on a friends explorer and I am having difficulty diagnosing a no turn signal problem.

We have running lights, but no turn signals lights, and no low mount brake lights. The top mount brake light works. All bulbs are brand new. And the indicator lights on the instrument panel flash quick with the audible click sound.

My problem is, I can’t find much info on the circuitry for this particle vehicle and need some help. Anyone who can help me get to the bottom of this will be loved forever!
 




Tike

Well-Known Member
Joined
May 10, 2017
Messages
261
Reaction score
17
City, State
Greater Philadelphia
Year, Model & Trim Level
08 Ford Sport Trac XLT
hello everyone. I’m working on a friends explorer and I am having difficulty diagnosing a no turn signal problem.

We have running lights, but no turn signals lights, and no low mount brake lights. The top mount brake light works. All bulbs are brand new. And the indicator lights on the instrument panel flash quick with the audible click sound.

My problem is, I can’t find much info on the circuitry for this particle vehicle and need some help. Anyone who can help me get to the bottom of this will be loved forever!

ever find fix?
sounds like fuse, ground issue or SJB
 




Top