B2 runs rough and no power | Ford Explorer - Ford Ranger Forums - Serious Explorations

  • Register Today It's free! This box and some ads will disappear once registered!

  • Holiday Special! - 2 for 1 Elite Explorer sale!

    Right now you can purchase an Elite Explorer membership for $20 and receive a two year membership! If you have an existing Elite membership contact me by PM and I will upgrade your account manually.

    Click Here to start your membership and get rid of the ads!

B2 runs rough and no power

Lego128

New Member
Joined
January 2, 2016
Messages
2
Reaction score
0
City, State
Hill City MN
Year, Model & Trim Level
88 bronco2
I hav an 88 bronco2 that I am having issues with. It runs really rough. So much that the motor rocks back and forth in the engine compartment. It's sounds like shit while running almost like it's only running on half of the motor. It doesn't sound like metal or anything banging around. Just sounds rough. And it has absolutely no power. Any suggestions would b awesome.
 




dubbio

Member
Joined
December 2, 2015
Messages
35
Reaction score
0
City, State
Ohio
Year, Model & Trim Level
2002 Explorer XLS
these are electrical Armageddon... check your grounds, the ignition module, plugs, wires, etc. they also have 2 fuel pumps, one in tank, and then a pressure pump under the drivers floor attatched to the frame. if the pressure pump is bad itll likely barely run if at all. other things to check are the O2 sensor, and the fpr to make sure its getting proper fuel mix
 








Top