Explorer Forum switched ad networks | Page 4 | Ford Explorer - Ford Ranger Forums - Serious Explorations
  • Register Today It's free!

  • Holiday Special! - 2 for 1 Elite Explorer sale!

    Right now you can purchase an Elite Explorer membership for $20 and receive a two year membership!
    If you have an existing Elite membership contact me by PM and I will upgrade your account manually.

    Click Here to start your membership and get rid of the ads!

Explorer Forum switched ad networks

donalds

Elite Explorer
Joined
July 12, 2015
Messages
5,624
Reaction score
3,423
Location
Stem
City, State
Nc
Year, Model & Trim Level
1999 ford explorer sohc
Are you guys like the only ones with this is issue?
 



Join the Elite Explorers for $20 each year.
Elite Explorer members see no advertisements, no banner ads, no double underlined links,.
Add an avatar, upload photo attachments, and more!
.





Mbrooks420

High Voltage.
Elite Explorer
Joined
February 2, 2002
Messages
13,368
Reaction score
3,981
Year, Model & Trim Level
1998 Mountaineer AWD
Got these, if that matters. Page worked on reload. These errors are a very, very small percentage of browsing the forum, and aren’t a huge deal to me.

41165C39-4DD5-4047-B624-92668033C723.png 1C4D7FA3-9FFB-42F0-AF8D-D8FF8B548630.png
 






Fix4Dirt

Get a Load O' This Guy!
Elite Explorer
Joined
December 22, 2021
Messages
4,361
Reaction score
2,860
City, State
Los Angeles, CA
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4x4
Are you guys like the only ones with this is issue?
not sure, it doesnt seem to be happening now. just every once in a while fo maybe an hour or so i get the oops errors, cloud flare ones come every once in a while, no pattern to them. just show up. havent had em this afternoon yet.
 






boominXplorer

Elite Ranger
Elite Explorer
Joined
September 16, 2002
Messages
9,566
Reaction score
975
City, State
Virginia Beach, Va
Year, Model & Trim Level
00 4x4 Mounty
Got the same cloudflare error while hitting the next page button. Refresh fixed it. I'm on my phone (android)
 






CDW6212R

Hauls the mail.
Elite Explorer
Joined
June 17, 2004
Messages
23,533
Reaction score
4,037
City, State
Knoxville, TN
Year, Model & Trim Level
98 Limited AWD
I haven't noticed any errors for the last few days, I hope it's related to a desk top and browser versus the phones and their software.
 






Fix4Dirt

Get a Load O' This Guy!
Elite Explorer
Joined
December 22, 2021
Messages
4,361
Reaction score
2,860
City, State
Los Angeles, CA
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4x4
usually refresh fixes the cloud flare ones, if not 2. same with oops usually a refresh fixes it. though there are instances for both in which ot doesnt.
 






J_C

Explorer Addict
Joined
July 30, 2009
Messages
4,906
Reaction score
1,470
City, State
Florence, KY
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4WD 4.0L SOHC
520 happened only once today then 2 seconds later, works fine again. I was just right-click opening a new post into a new browser tab.
 






Fix4Dirt

Get a Load O' This Guy!
Elite Explorer
Joined
December 22, 2021
Messages
4,361
Reaction score
2,860
City, State
Los Angeles, CA
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4x4
seems to be better now, no issues so far this morning!
 






Fix4Dirt

Get a Load O' This Guy!
Elite Explorer
Joined
December 22, 2021
Messages
4,361
Reaction score
2,860
City, State
Los Angeles, CA
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4x4
its been fine so far, just occasional cloud flare or oops error in console, but very infrequent!!! thanks rick! :D only had it like 2x yesterday
 






Rick

Pumpkin Pilot
Staff member
Admin
Elite Explorer
Joined
February 8, 1999
Messages
34,452
Reaction score
2,717
City, State
Wayoutin, Aridzona
Year, Model & Trim Level
'93 XL Pumpkin Edition
Callsign
AB7FH
its been fine so far, just occasional cloud flare or oops error in console, but very infrequent!!! thanks rick! :D only had it like 2x yesterday

Tom rebooted the server. It was up for 460 days. The reboot seemed to help.
 






J_C

Explorer Addict
Joined
July 30, 2009
Messages
4,906
Reaction score
1,470
City, State
Florence, KY
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4WD 4.0L SOHC
Just had a new one, cloudflare served me up a cached (their words on screen), mangled looking page because *reasons*. First time I've ever seen that, then a moment later, site loads normally.
 






Fix4Dirt

Get a Load O' This Guy!
Elite Explorer
Joined
December 22, 2021
Messages
4,361
Reaction score
2,860
City, State
Los Angeles, CA
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4x4
Just had a new one, cloudflare served me up a cached (their words on screen), mangled looking page because *reasons*. First time I've ever seen that, then a moment later, site loads normally.
interesting. i get sometimes the pages just dont load right and it looks mangled too. is it from CF? how does one know?
 












Fix4Dirt

Get a Load O' This Guy!
Elite Explorer
Joined
December 22, 2021
Messages
4,361
Reaction score
2,860
City, State
Los Angeles, CA
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4x4






J_C

Explorer Addict
Joined
July 30, 2009
Messages
4,906
Reaction score
1,470
City, State
Florence, KY
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4WD 4.0L SOHC
Just had another Oops! Error popup trying to edit a post, waited a second and clicked Save button again and it worked.
 


















J_C

Explorer Addict
Joined
July 30, 2009
Messages
4,906
Reaction score
1,470
City, State
Florence, KY
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4WD 4.0L SOHC
Received the Oops! Error message again but this time triggered by clicking the Edit link on an existing message, and clicking Edit again did not work, did nothing. Maybe I didn't wait long enough, but manually refreshed page a few seconds later and is working again.
 






J_C

Explorer Addict
Joined
July 30, 2009
Messages
4,906
Reaction score
1,470
City, State
Florence, KY
Year, Model & Trim Level
1998 XLT 4WD 4.0L SOHC
Still seems like a general failure to connect. A minute ago, clicked the Bell icon on top right of page to see new Alerts, right-clicked a link in those to open a new browser tab, and browser just showed "connecting" on the new tab before timing out. Just to double check, I loaded a different website while EF was still trying to connect and the other site did load.
 



Join the Elite Explorers for $20 each year.
Elite Explorer members see no advertisements, no banner ads, no double underlined links,.
Add an avatar, upload photo attachments, and more!
.





Top