Minor bugs | Ford Explorer - Ford Ranger Forums - Serious Explorations
  • Register Today It's free!

Minor bugs

natenkiki2004

Blue Bomb!
Joined
November 3, 2013
Messages
2,044
Reaction score
78
Location
North Idaho
Year, Model & Trim Level
1991 & 1994 Explorers
There's an issue with the Elite Explorer message, the one that follows the first post of any thread. It has HTML that is not closed properly and makes all subsequent posts bold.

The other issue, I'm not 100% sure on, I'm going from memory. I think if you make a new thread and then edit it, then save it, you see the Elite Explorer message twice. Seems like the message gets added on the JQuery-like refresh. If you reload the page, it goes back to 1 message. *EDIT* Just verified this on this post. *EDIT* It gets added every time you hit "Save Changes" on an edit without reloading the page.

Just an FYI, I'm using the latest stable version of Google Chrome.

Otherwise, I haven't seen any glaring issues with the new site. Good work to those involved!
 






Rick

Pumpkin Pilot
Staff member
Admin
Elite Explorer
Joined
February 8, 1999
Messages
34,664
Reaction score
2,938
City, State
Wayoutin, Aridzona
Year, Model & Trim Level
'93 XL Pumpkin Edition
Callsign
AB7FH
Thanks. I think I have the first issue fixed.

I'll look into the other.
 






natenkiki2004

Blue Bomb!
Joined
November 3, 2013
Messages
2,044
Reaction score
78
Location
North Idaho
Year, Model & Trim Level
1991 & 1994 Explorers
Looks good, thanks :)
 






Top