new member | Ford Explorer - Ford Ranger Forums - Serious Explorations
  • Register Today It's free!

new member

williams

New Member
Joined
September 26, 2009
Messages
4
Reaction score
0
City, State
Ontario
Year, Model & Trim Level
2007 sport trac
Hello everyone:

I am a new member to this forum. We purchased a used 2007, navy blue, sport trac. I really like it but we have a couple of little issues to deal with and I hope that this forum will help out.
Looking forward to getting all your good advice.

Thanks

Chris Williams
 






BrooklynBay

Moderator & long time member.
Staff member
Moderator
Elite Explorer
Joined
November 11, 2005
Messages
55,888
Reaction score
953
City, State
Brooklyn, NY
Year, Model & Trim Level
88 89 93 95 96 Aerostars






Sams01XplrSprt

Southern Cali Explorer
Joined
November 14, 2004
Messages
14,167
Reaction score
3
City, State
Newport Beach California & Bay Area California
Year, Model & Trim Level
2001 Sport (sold)
welcome and what r the issues u r having
 






williams

New Member
Joined
September 26, 2009
Messages
4
Reaction score
0
City, State
Ontario
Year, Model & Trim Level
2007 sport trac
issues with 07

I posted a note to the sport trac 07-10 forum, but basically it involves a tire sensor failure coming on after about 20 minutes of driving (service's computer doesn't detect a problem), shifting into 4X4 on itw own (we think), instrument cluster going blank, and a power and shifting issue (which might have been related to the shifting into 4X4 on its own. For details see my post in the Sport trac 07 forum.

Any help would be useful.
Service techs are snookered on this one so far.
Chris W.
 






Top