• Register Today It's free! This box and some ads will disappear once registered!

Proud new owner...

acastell

Member
Joined
October 28, 2002
Messages
29
Reaction score
0
City, State
Burlingame, ca
Year, Model & Trim Level
1996 XLT
I am the proud new owner of a:

1996 XLT
V8/ AWD
One owner Car
All records
81K miles

Car checked out fine in the Pre purchase inspection. What a car! Anyway, I have a question. There is only ( I hope) fault on the car, the turn signal.

Both directions (left and right) work if push to the lock position. However, the 'left' direction does not work at the first position; the change lane position.

Does this sound like a big problem to fix? I hate to spend the time and money to take it in for repair bacause it is functional.

Any DYI fixes?

Anthony
 




espnfreak

Explorer Addict
Joined
February 5, 2001
Messages
3,796
Reaction score
0
City, State
Elgin, IL
Year, Model & Trim Level
'99 Maxima SE-L *5spd
Nice car man, what color? I dont think that turn signal issue is going to cost too much, sounds like its pretty minor
 




MONMIX

I fix dents
Staff member
Moderator
Elite Explorer
Joined
April 16, 2002
Messages
9,301
Reaction score
78
City, State
Millersville , Maryland
Year, Model & Trim Level
2000 Explorer Sport
If I were to wager a guess is is contact related. See if you can get in side there with a little contact cleaner.

Welcome to the boards. Lots to learn and teach here. Don't be a stranger.
 




acastell

Member
Joined
October 28, 2002
Messages
29
Reaction score
0
City, State
Burlingame, ca
Year, Model & Trim Level
1996 XLT
I will try this, thanks.

The color is green...not my first choice, but certainly not my last.

I am already learning. I thougt I would do my new ride a favir and put 91 octane in for the first few tanks. Not the case, turns out I am choking the engine. Oh well, back to the cheap stuff.

Anthony
 




Top