Your rig(s) | Page 2 | Ford Explorer Forums - Serious Explorations

  • Register Today It's free!

Your rig(s)

wow this thread got more of a response than i thought it would, its good to know there are so many computer enthusiasts on here :thumbsup:

Keep 'em coming guys! Anyone with a Core 2 Duo? I'd love to get an E6600...
 



Join the Elite Explorers for $20 each year.
Elite Explorer members see no advertisements, no banner ads, no double underlined links,.
Add an avatar, upload photo attachments, and more!
.





I'll keep it going.

Game machine

ASUS A8N5X 939
AMD 3200 Venice 2.0 @ 2.59 with Artic Cooler 64 Pro
2GB Patriot Ram 2-3-3-5 1T @ 216 MHz
XFX 6800XT 350/1000 @ 450/1250 w/AC silencer
DVD burner
razer copperhead mouse (the s#!t)
Hyundai L90D+ monitor.

compssmall.jpg


mouse.jpg
 






Desktop:
Asus P4P800-E Deluxe
P4 3.0GHz
2-512mb Corsair(with little lights :D)
E-VGA 6600GT
160GB Hitachi Drive
DVD burner
Logitech DiNovo Bluetooth keyboard set.

Laptop:
Compaq V5000 with some AMD processor in it(Sempron 2000+ or something along those lines). 1.2GB RAM DVD burner 80gb hard drive.
 






Well for my gaming rig i am running:
Intel Core2 Duo E6700 2.66Ghz 4MB Cache
Asus P5N32-SLI Se Deluxe
Corsair 2GB XMS2
Antec P180B case
Enermax Liberty 620w power supply
Seagate 750gb SataII hard drive
Plextor PX-760a dvd burner
2 XFX Geforce 7900 GTX in sli

I am still waiting for my xfi sound card
 






nevrsumr22 said:
I'll keep it going.

Game machine

ASUS A8N5X 939
AMD 3200 Venice 2.0 @ 2.59 with Artic Cooler 64 Pro
2GB Patriot Ram 2-3-3-5 1T @ 216 MHz
XFX 6800XT 350/1000 @ 450/1250 w/AC silencer
DVD burner
razer copperhead mouse (the s#!t)
Hyundai L90D+ monitor.

compssmall.jpg


mouse.jpg

where did you pick that mouse up at?
 






Nice bp. Im trying to sell my setup for a E6400.
 






Its a great system. i did a 3dmark2006 benchmark on it with everything stock. No need to overclock yet anyway. Here is the link to the project on the orb database http://service.futuremark.com/compare?3dm06=541610.

Funny Story, i could not figure out why my sata II drive was only running at sata 1. Apparently seagate ships their sata 2 drives by default set for sata one so all i had to do is take the jumper off the hard drive and all was good. Oh well thats what i get never reading manuals at all.

I also took some pics and posted at photosite http://bpuk.photosite.com/Album2/?slideshow=true&photo=1
 






Yea my deathstar, i mean deskstar heh was the same way except had to run a dos utility to set sata 3g.

Yea thats a nice '06 score, of course a 7900 will do that for ya ;)
 






Yeah i looked up some other projects on the orb database and some people have these core 2 duos overclocked to like 4gigahertz. I wonder what kind of cooling they are running.
 






Probly just water. The dude I know that has a e6400 o/c'd his to 2.8g on factory cpu voltage & factory heatsink.
 






Back
Top