Hi all!! | Ford Explorer - Ford Ranger Forums - Serious Explorations
  • Register Today It's free!

Hi all!!

dingding

New Member
Joined
January 1, 2009
Messages
2
Reaction score
0
City, State
Selah Wa.
Year, Model & Trim Level
'95 XLT
Hi all,
My name is steve. I have recently purchased my second explorer. My first X, a '92 xlt went the way of the junkyard after an inconsiderate person decided to run a stop sign and place my front end on the road next to me. My newest is a '95 xlt 4.0 4x4 auto. while it it relativly high milage (19x.x.. Mi) I have been enjoying it...Well up til now that is. This afternoon it died. So hopefully I can revive it before Moday as it is my only 4x4, and I am about to go out and shovel the latest addition of snow.
Steve
 



Join the Elite Explorers for $20 each year.
Elite Explorer members see no advertisements, no banner ads, no double underlined links,.
Add an avatar, upload photo attachments, and more!
.





Dopler174

Official Welcome Committe
Moderator Emeritus
Joined
February 21, 2005
Messages
4,994
Reaction score
4
City, State
Greensboro, NC
Year, Model & Trim Level
1993 XLT 4X4
Welcome to Explorer Forum! I hope you get it running also!
 






BrooklynBay

Moderator & long time member.
Staff member
Moderator
Elite Explorer
Joined
November 11, 2005
Messages
56,095
Reaction score
1,020
City, State
Brooklyn, NY
Year, Model & Trim Level
88 89 93 95 96 Aerostars






Sams01XplrSprt

Southern Cali Explorer
Joined
November 14, 2004
Messages
14,167
Reaction score
4
City, State
Newport Beach California & Bay Area California
Year, Model & Trim Level
2001 Sport (sold)
welcome and happy new year steve
 






dingding

New Member
Joined
January 1, 2009
Messages
2
Reaction score
0
City, State
Selah Wa.
Year, Model & Trim Level
'95 XLT
Dead x

thank you all for your replies. i have been waithing to trouble shoot the x due to the fact that it has been around 15 degrees at my place, with snow on and off. unfortunatly i have no garage and that d@#$ wind just wips through this valley, that and i needed to go get a 9volt for my Fluke so i may start testing sensors.
steve
 






Top